Welkom bij Woonmatch,
dé website voor woningzoekenden
in de regio Waterland
 

Inloggen

Anne Franklaan 147, Purmerend
(Advertentie: 2021101301)

Plattegronden

PDF document

Vereisten

Huishouden:
1 tot en met 2 personen (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 65 jaar (verplicht)
 
 

65+ Verhuisvoordeel Zaanstreek-Waterland

De stap nemen om te verhuizen naar een woning die past bij uw huidige levensfase is soms groot. Om oudere huurders te ondersteunen starten woningcorporaties en gemeenten in Zaanstreek-Waterland vanaf 1 juli 2021 met de regeling 65+ Verhuisvoordeel. Heeft u behoefte aan gelijkvloers wonen, dichtbij voorzieningen en een sociaal netwerk in de buurt? Dan is deze regeling misschien interessant voor u.

Uitleg voorrang
Bestaat uw huishouden uit één of twee personen (geen kinderen)? Bent uzelf of is uw partner 65 jaar of ouder? Is uw huishoudinkomen lager dan de inkomensgrens die de overheid jaarlijks vaststelt voor toewijzing van sociale huurwoningen? Laat u een sociale huurwoning in deze regio achter? Dan kunt u in aanmerking komen voor 65+ Verhuisvoordeel. Met behulp van deze regeling krijgt u voorrang op speciaal geselecteerde gelijkvloerse woningen. U neemt in het eerste jaar uw huidige huurprijs mee. Ook krijgt u een eenmalige verhuisvergoeding van 1.000,- euro. Het is niet mogelijk om verschillende verhuisregelingen met elkaar te combineren.

Voldoet u niet aan de voorwaarden?
Dan kunt u wel reageren op deze woning. U krijgt geen voorrang, geen korting op de huurprijs en geen verhuisvergoeding.

 
Betreft:
Seniorenwoning
Type:
Appartement
Bouwjaar:
1970
Energielabel:
F
Aantal kamers:
4
Verwachte verhuurdatum:
15 november 2021
Verhuurvestiging:
Intermaris

Huurprijs (netto):
€ 535,17
Huurprijs (bruto):
€ 572,24
Huurprijs (subsidiabel):
€ 554,69
Servicekosten:
€ 37,07

Indeling:
Woonkamer
27.00 m2
Slaapkamer 1
12.00 m2
Slaapkamer 2
8.00 m2
Slaapkamer 3
5.30 m2
Keuken
7.90 m2
Oppervlakte berging
5.00 m2
Badkamer
3.40 m2

Totale oppervlakte
69 m2


Beschrijving:

Deze galerijwoning met lift op de negende etage is voorzien van een woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken, een badkamer, een balkon en op de begane grond een berging.

Vlakbij openbaar vervoer en winkelcentrum Makado. 

In deze woning kunt u leefgeluiden van uw buren horen. De woning is gebouwd tussen 1960 en 1980. In die tijd werden woningen op een andere manier gebouwd dan nu. Ook werd er ander materiaal gebruikt. De woningen in dit complex zijn allemaal met elkaar verbonden. Daardoor kunt u geluid van uw buren horen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stofzuigen, traplopen, deuren die dichtgaan of spelende kinderen. Bent u gevoelig voor geluid? Misschien is dit dan niet de juiste woning voor u. Gaat u in de woning wonen, dan verwachten wij dat u rekening houdt met uw buren. Wilt u een harde vloer leggen, zoals laminaat? Dan is een ondervloer verplicht, deze moet minimaal 10 db geluiddempend zijn.


Aanvullende Informatie:

In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt een maximum belastbaar gezinsinkomen van € 40.024,00. Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwaterland.nl. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2020 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2022. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 

De geplaatste foto is van een voorbeeldwoning en kan afwijken.

 

De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.

 

65+ Verhuisvoordeel Z-W

65+ Verhuisvoordeel Zaanstreek-Waterland