Welkom bij Woonmatch,
dé website voor woningzoekenden
in de regio Waterland
 

Inloggen

Raadhuisstraat 25, Middenbeemster
(Advertentie: 2022062101)

Vereisten

Huishouden:
minimaal 2 persoon (verplicht)
Leeftijd:
minimaal 18 jaar (verplicht)
 
 

Voor de toewijzing van deze woning geldt de volgende voorrangsregel:


• Woningzoekenden met minimaal 1 kind.

 
Betreft:
Eengezinswoning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
1950
Energielabel:
F
Aantal kamers:
4
Verwachte verhuurdatum:
04 juli 2022
Verhuurvestiging:
Wooncompagnie

Huurprijs (netto):
€ 655,84
Huurprijs (bruto):
€ 661,99
Huurprijs (subsidiabel):
€ 655,84
Servicekosten:
€ 6,15

Indeling:
Woonkamer
20.79 m2
Slaapkamer 1
9.03 m2
Slaapkamer 2
8.64 m2
Slaapkamer 3
4.16 m2
Keuken
5.69 m2
Berging
4.20 m2
Badkamer
2.00 m2

Totale oppervlakte
55 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Grote tuin

Verwarming & energie

  • Elektrisch koken
  • Zonnepanelen

Beschrijving:

Vier kamer hoekwoning met een grote tuin op het zuiden. Er is een aparte keuken, met elektrisch koken. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een redelijke afmeting, de derde slaapkamer is klein. De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap. Ook de badkamer heeft een bescheiden afmeting.  Er is geen overname in de woning. Wanden en vloeren zijn kaal. De tuin vergt veel onderhoud. Het dak aan de voorzijde van de woning is voorzien van zonnepanelen.

woningzoekenden met minimaal een inwonend kind hebben voorrang bij de toewijzing. 

In de buurt van de woning is het centrum van Middenbeemster met restaurants en een paar winkels. Ook de basisschool is op loopafstand. 


Aanvullende Informatie:

Gehorige woning

In deze woning kunt u leefgeluiden van uw buren horen. In de tijd dat deze woningen werden gebouwd werd er op een andere manier gebouwd dan nu. Ook werd er ander materiaal gebruikt.

De woningen in dit complex zijn allemaal met elkaar verbonden. Daardoor kunt u geluiden van uw buren horen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stofzuigen, traplopen, deuren die dichtgaan of spelende kinderen. 

Bent u gevoelig voor geluid? Dan is dit misschien niet de juiste woning voor u.

Gaat u in de woning wonen, dan verwachten wij dat u  rekening houdt met uw buren. Wilt u een harde vloer leggen zoals laminaat? Dan is een ondervloer met een geluidsreductie van minimaal 10db verplicht. 

 

Let op! Wooncompagnie wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en de wettelijke passendheidsnorm. Zonder een meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst, of een definitief of voorlopig aanslagbiljet, wijzen wij geen huurwoning toe. (Let op! Het bedrag op de inkomensverklaring wordt geïndexeerd naar het lopende jaar). Wij verlenen ook geen uitstel maar doen een aanbieding aan de volgende kandidaat. U kunt de inkomensverklaring digitaal opvragen via Mijn Belastingdienst. U kunt een inkomensverklaring downloaden via www.belastingdienst.nl: inloggen met uw DigiD>kies mijn inkomen>tabblad inkomstenbelasting>kies belastingjaar>scrol naar beneden>kies ik wil een inkomensverklaring afdrukken. Heeft u geen DigiD of u heeft geen toegang tot internet dan kunt u de inkomensverklaring aanvragen via de belastingtelefoon: 0800-0543. Voor meer informatie over het overheidsbeleid verwijzen wij u naar de website www.woonmatchwaterland.nl. De getoonde foto's en plattegronden zijn ter indicatie en betreffen niet altijd de aangeboden woning. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De opleverdatum is onder voorbehoud.